Hälso - sjukvård och rehabilitering

Hej sjuksköterska!

Till vårt arbetslag i Särna söker vi en ny medarbetare! Din placeringsort blir i Särna, med arbetsområde i Särna och Idre. Stora möjligheter att kombinera jobb med ett friluftsliv på fritiden. För den som vill bjuder omgivningarna in till exempelvis skidåkning, fjällvandring och fiske.

Som sjuksköterska hos oss, har du ett självständigt jobb där du själv planerar och lägger upp ditt arbete. Det ger dig stor frihet i jobbet. Inom verksamheten pågår hela tiden ett utvecklingsarbete för att förbättra för våra patienter. Vi har en utbildningsplan inom verksamheten och erbjuder möjlighet till specialistutbildning.

Du kommer att ingå i kommunens hälso-, sjukvård och rehabiliteringsenhet som förutom sjuksköterskor omfattar undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnast. Av arbetsgivaren erbjuds du ett kostnadsfritt besök i någon av kommunens simhallar en gång per vecka samt ett friskvårdserbjudande i form av antingen en timmes friskvård/vecka eller ett friskvårdsbidrag/år.

Arbetsuppgifter

Du kommer vara en del av en positiv och stöttande arbetsgrupp som arbetar tillsammans i team för att patienterna ska få en god och säker vård. Samverkan sker även med närstående, biståndshandläggare, läkare och chefer.

I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom hemsjukvård och på särskilt boende. Vårt arbete innebär allt från enklare medicinska insatser till insatser med avancerad medicinsk utrustning och teknik. En del i arbetet är vård i livets slutskede.

Som sjuksköterska utbildar du samt delegerar uppgifter och ansvar till personal på våra särskilda boenden och i hemtjänsten. Du ansvarar för att följa upp och utvärdera de planerade insatserna.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, och har gärna ett par års erfarenhet inom yrket.

Eftersom att du vid hembesök möter dina patienter själv behöver du känna dig trygg både i din roll och i ett självständigt arbete. Du har god självkännedom och förmågan att ta hjälp vid behov. Det är också viktigt att du är empatisk och både lyhört och konstruktivt kan kommunicera med andra människor.

Ibland uppstår situationer där din planering behöver ändras vilket ställer krav på flexibilitet och att se lösningsorienterat på förändringar.

Villkor

Tjänsten är en längre visstidsanställning, med möjligheter till en tillsvidareanställning. Tjänsten innebär dag- och helgtjänstgöring var tredje helg.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast, eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 38,25 tim/v
Ort Särna och Idre
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2021/18
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0251-31300
Publicerat 2021-02-09
Sista ansökningsdag 2021-03-24

Zurück zu Stellenangeboten