Service och utvecklingsförvaltningen

Beskrivning

Välkommen till Älvdalens kommuns bemanningsenhet. Här arbetar 16 undersköterskor fördelade på en arbetsgrupp i Idre/Särna och en i Älvdalen, den här gången söker vi en kollega till Idre/Särna-området.

Inom bemanningsenheten arbetar samordnare, undersköterskor och timvikarier. Vi arbetar inom hemtjänst, särskilt boende och LSS när ordinarie personal är frånvarande. Arbetet är omväxlande och du har stor möjlighet att själv styra över dina arbetstider.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett meningsfullt och omväxlande arbete inom hemtjänst, särskilt boende och LSS. Du förväntas kunna ta ett stort eget ansvar samtidigt som du kan anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner då du arbetar på olika arbetsplatser.

Du dokumenterar och sköter delar av arbetet med arbetstelefon så det är viktigt att du är bekväm med att använda mobiltelefon. Du ansvarar själv för att lägga dig tillgänglig för arbete i en digital kalender och du har ett nära samarbete med bemanningssamordnare som bokar in dina arbetspass.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet från yrket. Du är trygg i din yrkesroll, trivs med att ta ansvar och kan arbeta både självständigt och tillsammans med nya kollegor. B-körkort är krav.

Villkor

Arbete enligt årsarbetstidsavtal med ett fast tillägg för att du är flexibel. Du förväntas kunna arbete både dagtid, kvällar och nätter. Som anställd i bemanningsenheten har du en stor frihet att kunna styra dina egna arbetstider.  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2020-05-01
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Idre/Särna
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2020/28
Kontakt
  • Anna Karlsson, enhetschef, 0251-31206
Facklig företrädare
  • Anna Dahlberg, Kommunal, 010-4428144
Publicerat 2020-03-16
Sista ansökningsdag 2020-04-05

Tilbage til Ledige stillinger