Barn- och utbildningsförvaltningen

Beskrivning

Vi söker dig som vill vara med och utveckla språkundervisningen i Älvdalens kommun!

Du kommer att arbeta med undervisning i tyska på kommunens två F-9 skolor, Strandskolan i Idre samt Älvdalsskolan i Älvdalen. Körkort är en förutsättning.

Älvdalens skolor genomför en omfattande satsning på digitalisering av lärandemiljön där tillgången till digitala verktyg inom hela verksamheten stärks systematiskt. Vi är en starkt framtidsinriktad skolkommun med stora visioner!

Vi söker dig som har höga och positiva förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas. Du gillar utmaningar och vill driva pedagogisk utveckling tillsammans med dina kollegor. Du är kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du visar goda ledaregenskaper och har en god förmåga att kommunicera och att skapa positiva relationer med elever och föräldrar och därigenom skapa trygghet och ordning i klasserna. Du har stor förmåga att anpassa undervisningen utifrån enskilda elevers behov. Du är engagerad i skolans kvalitetsarbete och du visar tydlighet och uthållighet i arbetet med mål och resultat.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta tillsammans med ett gäng härliga kollegor med tydlig vi-känsla som gemensamt ansvarar för undervisningen. Vi har elevernas kunskapsutveckling i fokus och arbetar aktivt med skolutveckling. Vi har ett förhållningssätt som vilar på ansvar, tilltro och kommunikation. Vi lägger stor vikt vid kollegialt lärande för att du, liksom dina, ska kunna utvecklas.

Tjänsten innebär tjänstgöring på två skolor, Strandskolan i Idre och Älvdalsskolan i Älvdalen.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i tyska.

Erfarenhet av undervisning och ledarskap.

Körkort krävs.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Älvdalen
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2020/31
Kontakt
  • Marie Holm, 0251-31300
  • Christine Lundberg, 0251 - 31300
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, 0251-31300
  • Lärarnas Riksförbund, 0251-31300
Publicerat 2020-03-25
Sista ansökningsdag 2020-04-19

Tilbage til Ledige stillinger