Barn- och utbildningsförvaltningen

Beskrivning

Rots skola är en F-6 skola med ca 150 elever och Buskoviusskolan i Särna är en F-5 skola organiserad  i B-form med ca 40 elever och en särskoleklass. Vi arbetar i arbetslag och det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt. Som pedagog och vuxen spelar du en viktig roll som förebild för eleverna och du har en stor betydelse för deras utveckling. Du ska kunna stötta och hjälpa våra elever, både i grupp och enskilt, och i samarbete med erfarna och engagerade kollegor. Du skall ha en positiv elevsyn, ett positivt förhållningsätt och lätt för att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har en hög tilltro till att alla elever kan, och du arbetar för att alla elever ska utvecklas så långt det är möjligt. Du låter eleverna vara delaktiga och ha inflytande över undervisningen. Du är öppen, nytänkande och vågar titta på ditt arbete utifrån forskning och beprövad erfarenhet för att kunna utmana dig själv och andra i ditt arbete.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir att planera, genomföra och utvärdera undervisning i musik från åk F till åk 6 och i särskoleklassen. I tjänsten ingår även arbete i arbetslag.

Kvalifikationer

Vi sätter stort värde vid samarbetsförmåga eftersom kollegialt lärande är viktigt i vårt arbete för hög måluppfyllelse. Du skall vara legitimerad lärare, ha en positiv elevsyn och lätt att skapa goda relationer med elever och dina kollegor.

Villkor

Anställningen startar 10 augusti 2020. Tjänstgöring på flera skolor, Rots skola i Älvdalen och Buskoviusskolan i Särna.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Älvdalen
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2020/35
Kontakt
  • Marie Holm, Rektor, 0251-312 40
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, 0251-313 00
  • Lärarnas Riksförbund, 0251-313 00
  • Kommunal, 0251-419 33
Publicerat 2020-03-25
Sista ansökningsdag 2020-04-19

Tilbage til Ledige stillinger