Kommunledning

Älvdalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner med ca 7000 invånare och 550 medarbetare. Älvdalens kommun har en fantastisk natur som uppmuntrar till friluftsliv, sport, jakt och fiske. Vi har ett gott kulturutbud och rikt musikliv.  Som arbetsgivare tror vi på en bra balans mellan arbete och privatliv och att du ska känna dig trygg och säker i ditt arbete. Vi arbetar utifrån vår värdegrund - Kärlek, Trygghet, Respekt och Överraskande, och har arbetsmiljöarbete och friskvård i fokus. Älvdalens kommun ligger tekniskt i framkant vilket underlättar till flexibilitet såväl i arbete som privat.

Beskrivning

Älvdalens Kommun antog under våren 2019 ett nytt program för utveckling av servicen på landsbygden, Serviceprogram 2019-2023. Som ett led i genomförande av det programmet kommer kommunen, under förutsättning att sökt statlig finansiering beviljas, driva ett utvecklingsprojekt under ca två år. Projektet fokuserar på den del av serviceplanen som avser etablerande av servicepunkter på flera håll i kommunen

Arbetsuppgifter

Du kommer att leda arbetet med genomförande av projektet: ”Servicepunkter i bygdegårdarna – livs, drivmedel & paket i samverkan med lokalsamhället”. Du kommer att fungera som projektledare och ansvara för att skapa struktur och rutiner genom att planera och samordna projektet samt även praktiskt genomföra aktiviteterna. Du behöver samarbeta med andra aktörer som till exempel Kommunbyarådet, bygdegårdsföreningar, relevanta företag och föreningar, samt kommunala, regionala och statliga aktörer.

Du kommer att tillhöra kommunledningskontoret och stationeringsort är Särna.

Kvalifikationer

Du har lämplig högskoleutbildning och relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du tidigare jobbat med landsbygdsutvecklingsfrågor. Som person behöver du vara flexibel och kunna ta initiativ, du behöver även kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Projektet innebär resor såväl inom som utom kommunen så körkort är ett krav.

Villkor

Tjänsten avser en visstidsanställning ca 2 år, på 50%.

Anställningsform Määräaikainen yli 6 kuukautta
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Särna
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2019/88
Kontakt
  • Gunnar Barke, 0251-31300
Facklig företrädare
  • Vision, 0251-31300
Publicerat 2019-11-07
Sista ansökningsdag 2019-11-22

Takaisin avoimiin työpaikkoihin