Vård- och omsorgsförvaltningen, Hälso - sjukvård och rehabilitering

Beskrivning

Till vårt arbetslag söker vi en ny medarbetare!

Som sjuksköterska hos oss, har du ett självständigt jobb där du till viss del själv planerar och lägger upp ditt arbete.

Du kommer att ingå i kommunens hälso-, sjukvård och rehabiliteringsenhet som förutom sjuksköterskor omfattar undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnast. 

Arbetsuppgifter

Du kommer vara en del av en positiv och stöttande arbetsgrupp som arbetar tillsammans i team för att patienterna ska få en god och säker vård. Samverkan sker även med närstående, biståndshandläggare, läkare och chefer.

I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom hemsjukvård och på särskilt boende. Vårt arbete innebär allt från enklare medicinska insatser till insatser med avancerad medicinsk utrustning och teknik. En del i arbetet är vård i livets slutskede.

Som sjuksköterska utbildar du samt delegerar uppgifter och ansvar till personal på våra särskilda boenden och i hemtjänsten. Du ansvarar för att följa upp och utvärdera de planerade insatserna.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, och har gärna ett par års erfarenhet inom yrket.

Eftersom att du vid hembesök möter dina patienter själv behöver du känna dig trygg både i din roll och i ett självständigt arbete. Du har god självkännedom och förmågan att ta hjälp vid behov. Det är också viktigt att du är empatisk och både lyhört och konstruktivt kan kommunicera med andra människor.

Ibland uppstår situationer där din planering behöver ändras vilket ställer krav på flexibilitet och att se lösningsorienterat på förändringar.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tjänsten innebär dag, kväll, helgtjänstgöring och beredskap.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, B-körkort

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 38,25/v
Ort Älvdalen
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2022/82
Kontakt
  • Maria Särnblad, 0251-31300
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0251-31300
Publicerat 2022-07-25
Sista ansökningsdag 2022-08-07

Tillbaka till lediga jobb