Intern serviceförvaltningen

Älvdalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner med ca 7000 invånare och 550 medarbetare. Älvdalens kommun har en fantastisk natur som uppmuntrar till friluftsliv, sport, jakt och fiske. Vi har ett gott kulturutbud och rikt musikliv.  Som arbetsgivare tror vi på en bra balans mellan arbete och privatliv och att du ska känna dig trygg och säker i ditt arbete. Vi arbetar utifrån vår värdegrund - Kärlek, Trygghet, Respekt och Överraskande, och har arbetsmiljöarbete och friskvård i fokus. Älvdalens kommun ligger tekniskt i framkant vilket underlättar till flexibilitet såväl i arbete som privat.

Beskrivning

Älvdalens kommun söker nu en sekreterare. Som sekreterare kommer du att tillhöra kommunens administrativa enhet tillsammans med bland annat övriga sekreterare, registrator och arkivansvarig.

Arbetsuppgifter

I rollen som sekreterare kommer du att:

  • Hantera inkommande ärenden
  • Skicka ut kallelser och handlingar inför möten
  • Närvara och föra protokoll under möten/sammanträden
  • Se till att handlingar inkommer i tid
  • Ge stöd till förtroendevalda och tjänstepersoner i deras handläggning av ärenden

Du kommer också hantera utlämnande av handlingar, viss registrering och allmänt administrativt arbete. Vi arbetar i ärendehanteringssystemet Public 360.

Kvalifikationer

Du ska ha för tjänsten lämplig utbildning eller arbetslivserfarenhet, eftergymnasial utbildning och kunskaper i kommunalrätt är meriterande. Då arbetet innebär att behandla och producera formella texter är det av största vikt att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket och har förmåga att formulera dig snabbt och precist i skrift. Du arbetar organiserat och strukturerat med god prioriteringsförmåga. Vi ser också att du har goda kunskaper inom IT och är nyfiken på digitala lösningar som kan effektivisera arbetet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värderar särskilt noggrannhet och ansvarstagande.

Villkor

Tjänsten är ett vikariat 100% för tiden 2019-04-01 till 2019-12-31.Anställningsform Umowa o pracę na czas określony dłuższy niż 6 miesięcy
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Älvdalen
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4
Kontakt
  • Anna Karlsson, 0251-31300
Facklig företrädare
  • Vision, 0251-31300
Publicerat 2019-02-11
Sista ansökningsdag 2019-02-25

Wróć do ofert pracy