Samhällsenheten

Beskrivning

Vi söker en vikarie till näringslivsavdelningen i Älvdalens Kommun. Som representant för näringslivsavdelningen arbetar du nära företag och företagare. Din uppgift är att vara länken mellan kommunen och näringslivet med syfte att utveckla företagsklimatet i kommunen på ett positivt sätt.

Arbetsuppgifter

Främja entreprenörskap - Den allt snabbare förändringstakten i samhället ger upphov till ett ökat behov av utveckling, anpassning och omställning. Älvdalens kommun ska arbeta för att vara en attraktiv företagskommun som bidrar till att fler jobb skapas och att fler vill besöka bo och leva i Älvdalens kommun. Kommunen ska i dialog med näringslivet skapa goda förutsättningar för det lokala näringslivets utveckling.

Kommunikation och Dialog - Älvdalens kommun ska vara en omtänksam kommun där alla människor känner sig trygga och välkomna. Våra medborgare är vår viktigaste resurs. I våra möten och kommunikationen skapas en positiv samtalston och ett öppet samverkans klimat. Vi arbetar för tolerans, mångfald och jämställdhet.

Intern samverkan - Älvdalens kommun ska verka for att ökad samverkan mellan de olika verksamheterna inom kommunen. Den interna samverkan mellan olika förvaltningar är mycket betydelsefull för företagsklimatet och näringslivsutvecklingen i kommunen.

Kvalifikationer

För att passa för detta uppdrag ser vi att du är en drivande person som vill bidra till utveckling. Du är strukturerad och har förmåga att arbeta självständigt och driva processer, samtidigt som du är en lagspelare.

Du ska ha en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift och kan presentera komplex information på ett begripligt sätt, på både svenska och engelska. Du bör ha relevant utbildning och erfarenhet från affärsutveckling och ekonomi. Mycket god datavana och erfarenhet av kommunikation i sociala medier är en förutsättning. 

Du ska ha relevant arbetslivserfarenhet från små eller medelstora företag. Har du drivit eget är det en fördel. Kunskap och erfarenhet inom offentlig förvaltning är meriterande. Lokal kännedom är en fördel. 

Körkort samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Vad erbjuder Älvdalens Kommun

Hos oss erbjuds du en möjlighet att påverka din arbetsdag, ett flexibelt arbete med stort eget ansvar. Du får en utåtriktad tjänst där du får träffa många spännande och omväxlande företag. Älvdalens kommun erbjuder också en generös friskvård.

Villkor

Anställningsform

Tjänsten är ett vikariat med tillträde omgångende till och med 1 augusti 2021 med möjlighet till förlängning. Tjänsten avser 50–100% beroende på önskemål och kvalifikationer hos den ansökande. Tillträde enligt överenskommelse.Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 % alt 100 %
Ort Älvdalen
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2020/59
Kontakt
  • Runi Wold, 0251-31300
  • Camilla Garbergs, 0251-31300
Publicerat 2020-05-14
Sista ansökningsdag 2020-06-14

Wróć do ofert pracy