Vård- och omsorgsförvaltningen, Omsorg Särna/Idre

Beskrivning

Älvdalens kommun söker en Undersköterska till Daglig verksamhet i vår norra kommundel.

Denna annons vänder sig till dig som är undersköterska och vill arbeta dagtid, men där tjänstgöring under kvällar och helger även kan förekomma.

Tjänsten är på 100%. Arbetsuppgifter

Du får arbeta med den dagliga verksamhet för individer med demenssjukdom. Vi arbetar i nära samarbete med anhöriga, anhörigstöd, demenssjuksköterska och biståndshandläggare med att tillgodose individens behov av daglig social samvaro och utför aktiviteter utifrån individernas dagsform.

Vi värdesätter ett professionellt bemötande, där empati och förmåga att sätta sig in i den äldres situation är viktiga faktorer. Du är ansvarstagande med ett konstruktivt tänkande, har förmåga att se möjligheter i stället för hinder, du kan planera och strukturera det egna arbetet. Det är viktigt att du har förmågan att arbeta både i grupp och enskilt och att du är en bra arbetskamrat. 

Du ska kunna utföra delegerade uppgifter enligt HSL, arbeta aktivt med social genomförande planering enligt IBIC ( Individens Behov I Centrum) och dokumentation.

 

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning med lägst 1100 poäng och gärna 300 poäng inom demensvård, geriatrik, hälsopedagogik eller specialpedagogik.

Erfarenheter från arbete inom vård och omsorg är meriterande.

Det är viktigt att du har datakunskaper relevanta för befattningen samt kunskaper i dokumentation. Vi använder oss av journalsystemet LifecareVillkor

Sista ansökningsdag 20220831

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 22-09-01 eller efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Idre/Särna
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2022/81
Kontakt
  • Gunilla Anklew, 0251-31300
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0251-31300
Publicerat 2022-07-20
Sista ansökningsdag 2022-08-31

Tillbaka till lediga jobb