Beskrivning

Kommunens fysioterapeut och arbetsterapeuter tillhör hälso-, sjukvård och rehabiliteringsenheten som även omfattar sjuksköterskor och undersköterskor. Arbetet är inom äldreomsorg och hemsjukvård inom hela Älvdalens kommun.

Vi söker just nu personal inom dessa områden – för både längre vikariat, tillsvidaretjänster och kortare anställningar, utifrån vad som passar dig och vår verksamhet.

Som arbetsgivare erbjuder kommunen dig ett kostnadsfritt besök i någon av kommunens simhallar en gång per vecka samt ett friskvårdserbjudande i form av antingen friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer

Legitimation inom aktuellt yrke. Tidigare erfarenhet är meriterande men inte ett krav.

Arbetet innebär självständiga bedömningar och samverkan med övriga personalkategorier och andra.

För att trivas i uppdraget behöver du vara trygg i din yrkesroll och du förväntas bidra med din specialistkunskap. Flexibilitet är viktigt för att anpassa arbetssätt utifrån patientens behov och för att kunna omprioritera dina arbetsuppgifter när det behövs.

Du har förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift och är van vid att använda datorn i arbetet. Dokumentation sker via journalsystemet Procapita. Då det förekommer resor inom tjänsten är B-körkort ett krav.


Aplikuj

Wróć do ofert pracy