Samhällsenheten

Beskrivning

GIS- och mät är en del av Samhällsenheten som består av 11 olika verksamhetsområden inom samhällsplanering och myndighetsutövning. Vi är idag ett glatt gäng om 26 medarbetare.

På grund av en hög exploateringstakt i norra delen av kommunen behöver vi utöka med ytterligare en GIS- och mätingenjör.

 

Arbetsuppgifter

Som GIS- och mätingenjör kommer du att ansvara för olika typer av mätningsuppdrag såsom husutsättning, projekteringsmätning, inmätning och kartering för baskarta, ledningsnät, nybyggnadskartor och grundkartor.

Andra uppdrag kan vara att utföra gränsvisningar, drönarflygningar eller avvägningar. Du arbetar även fotogrammetriskt med mätning och kartering i flygbilder och uppdaterar våra kartdatabaser.

Din uppgift blir även att framställa, kvalitetssäkra och ajourhålla geografisk information i kommunens karttjänst.

Arbetet bjuder på en kombination av fält- och kontorsarbete. Uppdragen är omväxlande och spännande, och du behöver kunna jobba självständigt, men även samarbeta i grupp. Du kommer att ingå i ett team av kollegor som strävar efter hög kvalitet och god service.

Vi använder bland annat Topocad, Autocad, Trimble och QGIS som programvaror och GPS-utrustning vid fältarbetena.

B-körkort krävs.

Kvalifikationer

Du ska ha en utbildning på högskolenivå gällande GIS- och mätningsteknik, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av kommunal GIS- och mät-verksamhet är önskvärt.

Det är viktigt att du har de personliga egenskaper som krävs för att skapa förtroendefulla kontakter och ett gott samarbetsklimat med kollegor och kunder.

Du ska vara självgående, bra på att lyssna och föra dialog samt uttrycka dig väl i svenska språket både i tal och skrift.

Övrigt

Övrigt

Ange gärna ditt löneanspråk i din ansökan.

Intervjuer kommer ske löpande och anställning kan komma att ske innan ansökningstiden har utlöpt.

Då Älvdalens kommun har egna kanaler för rekrytering tackar vi vänligt, men bestämt nej till hänvändelser gällande annonser eller erbjudanden om rekrytering.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Älvdalen eller Idre
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2021/17
Kontakt
  • Runi Wold, 0251-31300
Publicerat 2021-02-02
Sista ansökningsdag 2021-03-02

Inapoi la locuri de munca vacante