Service och utvecklingsförvaltningen, Kostenheten

Vill du vara med och laga Sveriges bästa skolmat?

Älvdalsskolans kök och skolrestaurang, i vår nybyggda F-9-skola, ligger vackert belägen precis bredvid vår fina kyrka. Här jobbar idag tre kockar och ett måltidsbiträde med att laga och servera mat till omkring 500 elever och pedagoger.

Vi tycker att bra skolmat är viktigt. Den lägger grunden för ett bra lärande, bidrar till en god folkhälsa och är en stund för trevlig samvaro och njutning mitt i en fullmatad skoldag. Vårt mål är att servera ett brett utbud med dagens rätt, dagens vegetariska rätt, dagens soppa och ett stort salladsbord. Vi serverar också frukost och eftermiddagsmellanmål där det finns stora möjligheter att vara kreativ.

Vi strävar efter engagemang, gemenskap bland medarbetarna, eget ansvarstagande och gott medarbetarskap. Vi utgår från en kommungemensam matsedel, sunda matvanor och tanken att maten berör våra gäster.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med alla, i kök, förekommande arbetsuppgifter. Som kock har du huvudansvar för att tillreda varma rätter och att tillsammans med dina kollegor ta emot varuleveranser och ansvara för kökets disk och städning. Arbetsgruppen ansvarar tillsammans för livsmedelshygien, egenkontroll och för inköp av livsmedel och förbrukningsmaterial enligt kommunens inköpsrutiner.

Kvalifikationer

Du är utbildad kock och har erfarenhet av arbete i restaurang-, skol- eller storkök. Som person är ansvarsfull, flexibel och har lätt för samarbete. Du tycker att det är viktigt att leverera bra service och har ett gott öga för struktur och planering. Kunskaper inom it och data är nödvändigt. Vi ser gärna att du är intresserad av vegetarisk matlagning och att du hugger i och tar ansvar när något behöver blir klart.

Villkor

Intervjuer sker löpande och kan komma att påbörjas före sista ansökningsdag. Arbetsprov kan komma att vara en del i ansökningsprocessen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Älvdalen
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2020/91
Kontakt
  • Åsa Kluck, 0251-31300
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0251-31300
Publicerat 2021-01-20
Sista ansökningsdag 2021-02-10

Tillbaka till lediga jobb