Barn- och utbildningsförvaltningen

Beskrivning

Buskoviusskolan i Särna är en F-5 skola med förskola och grundsärskola som ligger i hjärtat av Särna, nära kyrka och fin campingplats.

Vi har elevernas kunskapsutveckling i fokus och arbetar aktivt med skolutveckling. Vi har ett förhållningssätt som vilar på ansvar, tilltro och kommunikation. Vi lägger stor vikt vid kollegialt lärande för att du, liksom dina elever, ska kunna utvecklas. Vi är en liten skola med stora ambitioner. På vår skolgård finns stora ytor för fri lek med gungor och sandlåda bl.a. På Buskovisusskolan F-5 samt grundsärskolan går ca 50 elever och på förskolan Regnbågen finns ca 30 barn.

Älvdalens kommun har i dagsläget tio förstelärartjänster.

För dig som är intresserad av friluftsliv är jobbet som lärare i Särna en chans att ha nära tillgång till fantastisk natur och aktiviteter sommar som vinter!

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som lärare med framförallt åk 3 till åk 5. Dina blivande kollegor är ett härligt gäng med tydlig vi-känsla. Du kommer att få ansvar för en grupp elever som du blir mentor åt. Du kommer dock att arbeta med flera ämnen. 

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad lärare och gärna ha erfarenhet av att arbeta på en liten skola. Du ska vara väl insatt i de styrdokument som gäller för verksamheten. Vi ser gärna att du har ämnena matematik/NO i din utbildning.

Villkor

100% tjänst, tillsvidareanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2021-08-09
Löneform Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Särna
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2021/48
Kontakt
  • Maria Johnsson, tf rektor Buskoviusskolan, 0251-31300
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, 0251-31300
  • Lärarnas Riksförbund, 0251-31300
Publicerat 2021-06-21
Sista ansökningsdag 2021-08-01

Tillbaka till lediga jobb